IDŐPONTFOGLALÁS

Diagnosztika és konzultáció

A konzultáció a legjobb alkalom arra, hogy problémáját a fogorvos elé tárja. A megbeszélés után a fogszakorvos szájüregi vizsgálatot végez. A kezelési terv felállításához 6 hónapnál nem régebbi röntgenfelvételekre is szüksége van, illetve ha kell, más területek specialistáit is bevonja a konzultációba.
A diagnózis felállításához, a kezelési tervhez vagy a páciens állapotának ellenőrzéséhez különböző röntgenfelvételek szükségesek a fogról vagy fogsorról. Kisfelvétel, panorámaröntgen, 3D-CT – ez csak néhány a speciális felvételek közül, amelyeket saját laborunkban készítünk el.

Dentalhigiénia

Az ápolt megjelenés ma már elképzelhetetlen ápolt fogsor nélkül. A rendszeres fogmosás és a különböző otthon alkalmazható fogászati termékek használata azonban önmagában még nem feltétlenül elég ahhoz, hogy a mosolyunk szép maradjon.

Konzerváló fogászat

Ez a megnevezés olyan kezeléseket takar, amelyeknek célja a saját fog megtartása. Főként a gyökérkezeléseket soroljuk ide, amelyek igen gyakran megmentik a begyulladt fogbéllel rendelkező fogat az eltávolítástól, hogy az még hosszú-hosszú évekig szolgálja tulajdonosát.

Szájsebészet

A leggyakoribb ambuláns szájsebészeti beavatkozások a következők: bölcsességfog-eltávolítás, implantáció, gyökércsúcs-rezekció, csontpótló műtétek. Tapasztalt szájsebészek csapata, high-tech műtő és korszerű digitális technológia áll pácienseink rendelkezésére.

Protetika / Fogpótlás

A hiányzó fogrészek vagy fogak pótlása ma már olyan igényes anyagokkal és technikákkal történik, hogy szinte lehetetlen megkülönböztetni a koronával rendelkező fogat vagy a fogászati hidat a saját fogaktól. Végre bátran mosolyoghat!

Implantológia

Az implantátum az ínybe beültetett műgyökeret jelenti, amely olyan stabilan tartja a műfogat, mintha csak a sajátunk lenne. A siker érdekében nálunk kizárólag szájsebészek végzik a beültetést, és digitális csúcstechnológia segíti a specialisták munkáját. 

Implantátum és fogpótlás 1 nap alatt!

Exkluzív Brilliant Smile

Végre megérkezett Magyarországra és kizárólag a TG Dental fogászatunkon elérhető a svéd precizitással előállított, egészséget kímélő, legújabb felső kategóriás fogfehérítési eljárás az exkluzív Brilliant Smile termékekkel.