IDŐPONTFOGLALÁS

Dentalhigiéniai kezelések

A dentalhigiénia azokat a kezeléseket foglalja magában, melynek célja a fogágy és a fogak állapotának megőrzése. Sok esetben a dentalhigiénia kezeléseinek köszönhető, hogy nem alakul ki egy-egy komolyabb betegség.

Ebbe a témakörbe tartozik elsődlegesen a fogkő eltávolítás, a fogfehérítés, valamint egyéb fogkozmetikai eljárás.

A kezeléseken túl nálunk a dentalhigiénia kezelés olyan konzultációt is magában foglal, mely révén a teljes körű tájékoztatást kapsz a megfelelő fogápolásról és szájápolásról. Felhívják figyelmedet a kritikus területekre, azok tisztításának leghatékonyabb formájára, és elmagyarázzák a professzionális szájhigiénia összes módszerét és eszközét (pl. fogselyem, fogköz-tisztító kefe, elektromos fogkefe, szájzuhany, plakkfestő tabletta).

A rendszeres – legalább félévenkénti – fogorvosi ellenőrzés nagyon fontos a problémák megelőzésének érdekében. Az alapos fogtisztítás és fogkő eltávolítás elengedhetetlen része a fogápolás folyamatának, fogaid épségének megtartása érdekében.

A fogkő minden típusú fogműre képződik, sok páciens úgy gondolja, ha például porcelánhidat kap, az mentesíti a „fogkőtől”, de sajnos ez nem így van.

Foglalj időpontot és ugorj fel hozzánk a Corvin mozival szemben a 8. kerület legújabb fogászatába a TG Dental -ba. Nálunk megkapod azt a mosolyt, amit megérdemelsz.

Áraink
Fogfehérítési árak
Rendelői(Opalescence)   40.000 ft
Rendelői(BrilliantSmile)   110.000 ft
Otthoni   25.000 ft
ultrahangos fogkőeltávolítás árak
teljes szájra   18.000 ft
sópolírozás   6.000 ft
 
Fogaszati rendelőnkben bankkártyával is fizethet visa/mastercard