IDŐPONTFOGLALÁS

Diagnosztika és konzultáció

Fogászati rendelőnkben számos modern diagnosztikai módszer áll rendelkezésünkre, hogy teljeskörű állapotfelmérésed elvégezhessük. Az első vizsgálathoz minden esetben egy ingyenes és részletes szájüregi vizsgálat társul. A rejtett bajok feltárásában a fogászati röntgen nyújt segítséget. Ezt követően állítjuk össze számodra a legmegfelelőbb kezelési tervet, melyben javaslatot teszünk fogászati gondjaid megoldására.

A fogászati röntgen elengedhetetlen kiegészítő diagnosztikai eszköz. Nagyon fontos olyan rejtett elváltozások felfedezésében, amelyek még a legalaposabb klinikai vizsgálatokkal sem állapíthatóak meg.

Pl.:
          a fogak egymás felé tekintő felszínén megindult szuvasodási folyamatok
          régi fogtömés alatti szuvasodás – ún. secunder caries
          fogágybetegségek során kialakuló mély gyulladásos reakciók
          a csont sorvadása következtében kialakuló csonttasakok
          egy nem tökéletes gyökértömés következtében kialakult krónikus gyulladásos góc a fog gyökerének a csúcsa körül
          különböző szájüregi cisztás elváltozások

Kezelési terv készítése

A szájüreg vizsgálatát és az állapotfelmérést követően, a röntgenfelvételek ismeretében elkészítjük számodra az ingyenes kezelési tervet. Minden esetben egyeztetünk veled, megbeszéljük a kezelési alternatívákat. Fő célunk a fogászati igényeid maximális kielégítése mind funkcionális, mind pedig esztétikai szempontból. A kezelési tervben részletesen ismertetjük a javasolt beavatkozások lépéseit, ütemezését és ezek várható költségeit. Ennek megbeszélése és elfogadása után kezdjük el a kezelésed.

Foglalj időpontot és ugorj fel hozzánk a Corvin mozival szemben a 8. kerület legújabb fogászatába a TG Dental -ba. Nálunk megkapod azt a mosolyt, amit megérdemelsz.

Áraink
Fogászati diagnosztika árak
intraorális röntgen   3.000 ft
panoráma röntgen   5.000 ft
CT vizsgálat   15.000 ft
Konzultációs árak
konzultáció és állapotfelmérés   6.000 ft
a konzultáció ára a kezelés árából levonásra kerül!
Fogaszati rendelőnkben bankkártyával is fizethet visa/mastercard