IDŐPONTFOGLALÁS

Implantológia


A fogászati implantáció a foghiányok pótlásának legmodernebb módszere, a többi fogat legkevésbé sértő eljárás, és a hosszú távú eredményessége nagyon jó. Ez a tudományosan megalapozott, klinikailag bevált módszer “műgyökerek”, más néven fogászati implantátumok, beültetésével és az arra speciálisan készített koronákkal és hidakkal pótolja hiányzó fogait. Az implantáció célja a teljes protetikai helyreállítás, azaz a tökéletesen használható és esztétikus fogpótlás készítése.

Az implantációt sokan fogbeültetés néven ismerik, ugyanakkor szó sincs valódi fog-beültetéséről. Implantáció során leggyakrabban titániumból készülő csavart (műgyökeret) építünk az állcsontba, majd arra elkészítjük a fogak eredeti anatómiai tulajdonságait hűen tükröző felépítményt. A pótlások nagyon hasonlítanak a természetes fogakhoz, szinte észrevehetetlen a különbség. A felépítmény lehet borítókorona, híd, de akár teljes lemezes kivehető fogpótlás is.

Mit jelent az All-on-4™?

Az All-on-4™ az egyik legjobb megoldás azoknak, akik teljes foghiánnyal küzdenek. A módszer lényege abban rejlik, hogy mindössze 4 implantátum készítése elég ahhoz, hogy akár 12 fogat is stabilan rögzítsünk. Az esetek 95%-ban kaphat fix fogakat a frissen beültetett implantátumra. Ezek a fogak nagyon hasonlítanak a természetes fogakhoz, így azokat már akár a műtét után azonnal igénybe lehet venni. A hagyományos protézisek sok esetben fájdalmasak, kényelmetlenek és sajnos sok esetben instabilak, ezzel elvéve az étkezés örömét. Ezzel szemben az All-on-4™ egy végleges és biztonságos megoldást nyújt, ezáltal Ön visszanyeri természetes mosolyát.

Miért válassza az All-on-4™ eljárást?

• Rövidebb a kezelési idő, mivel mindösszesen négy implantátum szükséges
• Akadályozza az állcsontok további leépülését
• A gyógyulási idő leteltével felhelyezzük a végleges rögzített-, avagy kivehető hidat
• Sikerességi rátája 99%-os
• Az esetek túlnyomó részében nem szükséges csontpótlást végezni
• Visszaállítja a teljes fogívet, ezáltal esztétikus megjelenést nyújt
• Fix fogakat kaphat már akár az implantátumok behelyezése napján
• Az erős helyi érzéstelenítő által fájdalommentes a kezelés
• A természetes fogaktól megkülönböztethetetlen eredményt kap

Foglalj időpontot és ugorj fel hozzánk a Corvin mozival szemben a 8. kerület legújabb fogászatába a TG Dental -ba. Nálunk megkapod azt a mosolyt, amit megérdemelsz.

Azonnali implantátum és fogpótlás egy nap alatt!
Ár megbeszélés alapján!

Áraink
kezelések árai
Implatatum beültetese felépitménnyel, fém koronával mindennel együtt foganként   320.000 ft
Implatatum beültetese felépitménnyel, cirkónium koronával mindennel együtt foganként   350.000 ft
Fogaszati rendelőnkben bankkártyával is fizethet visa/mastercard