IDŐPONTFOGLALÁS

Implantológia


A fogászati implantáció a foghiányok pótlásának legmodernebb módszere, a többi fogat legkevésbé sértő eljárás, és a hosszú távú eredményessége nagyon jó. Ez a tudományosan megalapozott, klinikailag bevált módszer “műgyökerek”, más néven fogászati implantátumok, beültetésével és az arra speciálisan készített koronákkal és hidakkal pótolja hiányzó fogait. Az implantáció célja a teljes protetikai helyreállítás, azaz a tökéletesen használható és esztétikus fogpótlás készítése.

Az implantációt sokan fogbeültetés néven ismerik, ugyanakkor szó sincs valódi fog-beültetéséről. Implantáció során leggyakrabban titániumból készülő csavart (műgyökeret) építünk az állcsontba, majd arra elkészítjük a fogak eredeti anatómiai tulajdonságait hűen tükröző felépítményt. A pótlások nagyon hasonlítanak a természetes fogakhoz, szinte észrevehetetlen a különbség. A felépítmény lehet borítókorona, híd, de akár teljes lemezes kivehető fogpótlás is.

Mit jelent az All-on-4™?

Az All-on-4™ az egyik legjobb megoldás azoknak, akik teljes foghiánnyal küzdenek. A módszer lényege abban rejlik, hogy mindössze 4 implantátum készítése elég ahhoz, hogy akár 12 fogat is stabilan rögzítsünk. Az esetek 95%-ban kaphat fix fogakat a frissen beültetett implantátumra. Ezek a fogak nagyon hasonlítanak a természetes fogakhoz, így azokat már akár a műtét után azonnal igénybe lehet venni. A hagyományos protézisek sok esetben fájdalmasak, kényelmetlenek és sajnos sok esetben instabilak, ezzel elvéve az étkezés örömét. Ezzel szemben az All-on-4™ egy végleges és biztonságos megoldást nyújt, ezáltal Ön visszanyeri természetes mosolyát.

Miért válassza az All-on-4™ eljárást?

• Rövidebb a kezelési idő, mivel mindösszesen négy implantátum szükséges
• Akadályozza az állcsontok további leépülését
• A gyógyulási idő leteltével felhelyezzük a végleges rögzített-, avagy kivehető hidat
• Sikerességi rátája 99%-os
• Az esetek túlnyomó részében nem szükséges csontpótlást végezni
• Visszaállítja a teljes fogívet, ezáltal esztétikus megjelenést nyújt
• Fix fogakat kaphat már akár az implantátumok behelyezése napján
• Az erős helyi érzéstelenítő által fájdalommentes a kezelés
• A természetes fogaktól megkülönböztethetetlen eredményt kap

 

Foglalj időpontot és ugorj fel hozzánk a Corvin mozival szemben a 8. kerület legújabb fogászatába a TG Dental -ba. Nálunk megkapod azt a mosolyt, amit megérdemelsz.

Azonnali implantátum és fogpótlás egy nap alatt!
Ár megbeszélés alapján!

 

Áraink
kezelések árai
Implatatum beültetese felépitménnyel, koronával mindennel együtt   280.000 ft
 
Fogaszati rendelőnkben bankkártyával is fizethet visa/mastercard