IDŐPONTFOGLALÁS

Szájsebészet

A szájsebészet körébe tartozó legismertebb eljárás például a bölcsességfog eltávolítása, a foggyökerek kivétele, vagy az állcsont gyulladásos betegségeinek a kezelése. Általában akkor javasoljuk a szájsebészeti beavatkozást, amikor a szájban komolyabb elváltozások, például ciszta vagy sebesedés keletkezett – ezek a beavatkozások ugyanis többnyire műtéti precizitást igényelnek.

A fogeltávolítás nem minden esetben olyan egyszerű, hogy azt egy fogóval ki lehessen húzni. Olykor összetettségének köszönhetően szájsebészeti beavatkozásra van szükség. Elsősorban akkor, amikor a fogat az íny vagy a csont takarja. A leggyakoribb eset a szájsebészet útján történő fogeltávolításra a bölcsességfog eltávolítás, amikor a beavatkozás nélkül nem tud előtörni. Ekkor feltétlenül szükséges a szájsebészeti beavatkozás, hiszen ez az állapot az idő múlásával súlyos problémákhoz vezethet.

Az is előfordul, hogy az eltávolítandó fognak a koronai része már nincs meg. Vagy azért, mert baleset révén letört vagy kiterjedt fogszuvasodás áldozata lett. Ekkor is szájsebészet révén kell a fog maradványát eltávolítani, hogy az biztonságos legyen számodra.

Foglalj időpontot és ugorj fel hozzánk a Corvin mozival szemben a 8. kerület legújabb fogászatába a TG Dental -ba. Nálunk megkapod azt a mosolyt, amit megérdemelsz.

Áraink
kezelések árai
egyszerű fogeltávolítás   16.000 ft
szájsebészeti fogeltávolítás   25.000 ft
bölcsességfog eltávolítás műtétileg   40.000 ft
gyökércsúcs resectio   25.000 ft
alveolitis kezelés   10.000 ft
pericoronitis (bölcsességfog gyulladásának kezelése)   10.000 ft
incisio   10.000 ft
 
Fogaszati rendelőnkben bankkártyával is fizethet visa/mastercard