IDŐPONTFOGLALÁS

Klinika

Kik is vagyunk?

Galéria

M.Sc. Dr. Tarcsa Gábor

Fogorvos, a fogászat vezetője

2012 -ben végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi karán. Tanulmányaim után egyből Németországban helyezkedtem el ahol több magán klinikán dolgoztam.

Ezek közül nagy szerencsémre Dr. Ralf Masur Implantatzentrumban sikerült elhelyezkedem, ahol implantológia és szájsebészeti ismereteimet sikerült gyarapítanom. Németországi kint létem során számos továbbképzésen vettem reszt.

Ráadásul nemzetközi tapasztalatomat Dubai-munkahelyem által is sikerült elmélyítenem, ahol kozmetikai fogászati tudásomat sikerült bővitenem.
2019-ben elvégeztem a Münsteri Egyetemen az Implantológiai Mester képzést. (Master of Science in Implantology and Dental Surgery (M.Sc)


Dr. Varmuzsa Márton

Szájsebész rezidens


Haász Hanna Luca

Dentálhigiénikus

2021-ben fogászati asszisztensi szakvizsgát szereztem majd klinikai fogászati higiénikus képesítést. Állami es magánrendelőben is dolgoztam így nagy tapasztalatom van szájsebészetben es fogászati kezelésekben egyaránt. Mosolygós, nyitott es közvetlen természetemmel igyekszem elérni, hogy minden kezelés a lehető legkellemesebben teljen.

Úgy gondolom ma már az élet minden területén fontos a jó megjelenés amelyhez hozzátartoznak a megfelelően ápolt fogak is. A fogkőeltávolítás és a fehérítés mellett fontosnak tartom a páciens személyre szabott fogápolásra irányuló tanácsadását, hogy a fogak épsége minél tovább megőrizhető legyen és egy szebb elégedettebb mosollyal távozhasson.


Molnár Vivien

Dentálhigiénikus